1. طرز تهیه شربت ها

شربت سرکه و عسل

از عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که اکسی مل نام دارد . بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد .

شربت عسل (عسل محلول در آب )

یک یا دو قاشق غذا خوری را در یک لیوان ولرم مخلوط کرده و بنوشید.

 

شربت آب لیمو با عسل

یک یا دو قاشق غذا خوری عسل را با یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

 

شربت آب پرتقال با عسل

 

الف: نصف لیوان آب پرتقال و نصف آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه های یخ در آنمصرف نمایید.

ب:زرده تخم مرغ را هم زده و با یک لیوان آب پرتقال مخلوط و مقداری عسل م کمی خامه به آن افزوده مصرف نمایید. می توانید از مخلوط کردن آب پرتقال و عسل هم شربت تهیه نمایید.

 

شربت به لیمو با عسل                          

 

نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده ودر موقع مصرف یک پرتقال برای تزئین در لیوان می اندازیم.

 

یک نوشیدنی لذیذ

نصف لیوان آب سرد را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده ودر آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده .تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.

 

 

شیر و عسل

 

عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد. بعضی از محققین تا کید می کنند که به مدت 12 هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر وعسل و و یتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.

 

مخلوط شیر وعسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصا اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده . به آسانی هضم می گردد. چنانچه دو قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان شیر گرم حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.

دکتر hay dak فردی که زندگیش را صرف تحقیق عسل و زنبور عسل نمود مدت سه  ماه فقط یک لیوان شیر و 100 گرم عسل غذای او بود که بعد از این مدت .به جز مختصری کمبود ویتامین c، کوچکترین آثار و عوارض و ناراحتی در بدنش دیده نمی شد

 
 
 
 
 
شربت عسل:

خوردن فقط شربت عسل بمدت هفت روز باعث رفع هر نوع عفونت مي شود. يك ليوان شربت عسل كه با حالت مكيدن خورده شود بمدت هشت ساعت انسان تشنه و گرسنه نمي شود. روزي سه ليوان بخوريد.

مواد لازم

1- يك ليوان آب

2- يك قاشق غذاخوري عسل

3- يك ليمو ترش

4- دو تكه يخ

طرز تهيه شربت عسل : يك قاشق عسل را در يك ليوان آب ريخته با چنگال هم بزنيد .سپس آب يك عدد ليمو ترش را در آن بچكانيد و دو تكه يخ را در ليوان بيندازيد بعد از خنك شدن ميل كنيد.

مفيد براي:

شربت عسل به همه مزاج ها سازگار است و حالت تعادل ايجاد مي كند.

شربت عسل براي كساني كه هيچ چيز در معده آنها نمي ماند و يالا مي آورند و مسموميت غذايي دارند مفيد است.



مضرات مصرف شكلات و شيريني قنادي:

1- ضد ويتامين B (موثر در سلامتي و نشاط پوست)است بدين صورت كه با توليد زياد الكل در روده بزرگ مقدار ويتامين B توليد شده در روده بزرگ را كم مي كند و يا از بين مي برد و دچار سردرد مي شويد.

1- دچار كيست تخمدان در خانمها مي شود.

2- اگر گلو درد داشته باشيد درد بيشتر مي شود.

3- نازايي



مضرات مصرف قند و شكر:

ميكروبها براي رشد به قند و شكر (قند راست گرا) نياز دارند واز آن تغذيه مي كنند.

1- كندي ذهن و شعور مي آورد.

2- عامل OH در روده بزرگ الكل مي سازد.

(نقل از دكتر حسين روازاده: قند باعث گرسنگي نامرئي و باعث بيماري هاي گمشده شده و اعصاب را ضعيف كرده كبد را خراب مي كند.)



مضرات مصرف بيسكويت وكيك:

بعلت داشتن بيكين پودر (كربنات آمونيم ياآمونياكNH3+CO3) باطن انسان را خراب مي كند.



مضرات مصرف پيتزا و سوسيس و كالباس:

1- تومور مغزي

2- ترس و كابوس در خواب

3- سنگيني معده همراه با كسالت



مضرات مصرف جوش شيرين(بيكربنات سديم):

كم خوني(كساني كه نان زياد مي خورند كه در آن جوش شيرين استفاده شده باشد).



مضرات مصرف كنسرو و كمپوت:

باعث كم خوني (داشتن افزودني مجاز EDTAجلوگيري از زود فاسد شدن)



مضرات مصرف رب:

1-در كنسرو رب ايجاد آلزايمر (از كار افتادن مغز) و كندي ذهن و شعور بخاطر استات سديم

2-در رب خانگي بعلت جوشيدن زياد از بين رفتن ويتامينهاي گوجه



مضرات مصرف مرغ ماشيني:

مرغ ماشيني بعلت اينكه 45 تا 50 روز نمي گذارند بخوابد بدنش مملو از اسيد لاكتيك مي شود و غذاها و داروهايي كه به مرغ مي دهند در نسوج مغز استخوان مرغ رسوب مي كند.سعي كنيد نخوريد مخصوصا پوست مرغ را.



بخوريد :

نان

طرز تشخيص نان خوب

اگر راحت تكه شود خوب است. نان اگر كش بيايد داراي جوش شيرين است و ضرر دارد.



 
  1. نوشابه گرم(چاي)

    چاي مضر:

    گياه سمي است آفت كم دارد هيچ حيواني آنرا نمي خورد. بذر چاي كوچك مثل فندق بوده و بسيار تلخ است.

    چاي به هضم غذا با زياد كردن اسيد معده كمك مي كند.واگر چاي را بدون قند بخورند فشار خون پايين آمده و سرگيجه مي گيرند.



    قهوه محرك است نخوريد.



    مضرات مصرف چاي زياد 5 تا 6 ليوان در روز

    بدليل از بين بردن آهن فريتين خون آنها بالا رفته كبد مي خواهد كمبود آهن را جبران كند پس از آهن ذخيره استفاده كرده و فريتين خون روي 300 يا400 مي رود.(ادويه تند يا كاري)

    1- دچار بيماري قلبي مي شويد.

    2- ساييدگي استخوان

    3- ديسك كمر

    4- فتخ ديسك

    5- سنگهاي كليوي

    6- تومورهاي مغزي

    7- كم خوني

    8- سرطانزا(سرطان مري 5 تا 6 ليوان چاي داغ در روز)

    9- عرق كردن زياد(كف دست – زير بغل – كف پا)



تاریخ: چهار شنبه 28 خرداد 1393برچسب:عسل ,خواص داروئی عسل,شربت عسل,,
ارسال توسط حسن جوان خواجه پاشا
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد